Ons team

Sonja.png

Sonja van Breen

Internet consultant & (online) marketeer

"Op het gebied van websites, webshops en online marketing denk ik graag met je mee, zodat we samen tot effectieve en creatieve internet oplossingen kunnen komen. Samen met ons team help ik je graag met meer succes op internet!"

Mark.png

Mark Hamberg

Projectmanager

"Bij Multimove begeleid ik de projecten van begin tot eind en geef ik de CMS trainingen. Als je project uiteindelijk 'af' is, is de kans groot dat je via onze support-afdeling ook contact met mij krijgt."

Sander.png

Sander Beck

Senior Web Developer

"Als een van de eerste medewerkers van Multimove heb ik vele websites ontwikkeld. De meeste met het Multimove CMS als beheersysteem, maar ook met Opensource systemen, zoals Opencart, heb ik veel ervaring. Wat ik in mijn vrije tijd doe? Kiten!"

Erik.png

Erik Kleine

Web Developer

"Websites, apps of complexe koppelingen, niks is mij te gek. Al sinds 2007 werk ik met veel plezier bij Multimove!"

Hyejung.png

Hyejung Veenstra

Web Developer

"Ik werk vooral met het Multimove CMS en Wordpress. Samen met mijn collega Sonja zorg ik ervoor dat het vrouwelijke evenwicht in ons team hoog blijft."

rozestreep-kevin.png

Kevin Bennink

Web Developer

"Als Junior Web Developer beantwoord ik al uw support vragen omtrent websites van verschillende CMS systemen, en realiseer ik elke dag met veel plezier nieuwe websites op basis van Multimove Live, Wordpress en Drupal."

rozestreep-john.png

John Bos

Web Developer

"Nadat ik ben afgestudeerd zal ik websites voor u realiseren op basis van ons CMS Multimove Live en daarnaast zal ik zorgen voor verdere doorontwikkeling van het CMS met nieuwe modules en functionaliteiten!"

Ernst.png

Ernst Quint

Sales manager

"Sinds 2015 help ik onze klanten met al hun vraagstukken over online oplossingen en (maatwerk) software. Of het nu gaat om administratieve software, planning, productie of een heel ERP pakket. Samen met onze ontwikkelaars realiseer ik software oplossingen die zijn aangepast op uw processen."

Sander Meijer

Sander Meijer

Web Developer

"Sinds maart 2018 werk ik bij Multimove als Web Developer. Ik ontwikkel zowel Multimove Live CMS websites als Opensources websites. Mijn hobby? GAMEN!"

Monique.png

Monique Kloosterman

Administratie

"Al vanaf 2002 ben ik werkzaam bij Infracom (partner van Multimove), eerst als eerste aanspreekpunt bij de receptie, maar al snel met focus op de administratie. Als mijn Infracom-collega van de receptie in gesprek is help ik haar door ook de telefoon aan te nemen maar ik houd mij verder hoofdzakelijk bezig met het in goede banen geleiden van de inkomende en uitgaande facturen van onze producten en diensten."

Elize.png

Elise Reitsma

Receptie Infracom

"Ik ben sinds 2015 uw eerste aanspreekpunt binnen Infracom (partner van Multimove). Of u nu belt, een e-mail stuurt of langs komt op ons kantoor in Zwolle; de kans is groot dat u mij als eerste spreekt wanneer u Infracom belt. Ik probeer u altijd zo goed mogelijk te helpen en zorg er daarnaast voor dat mijn collega's in Zwolle hun werk goed kunnen doen door verschillende office management taken op mij te nemen."

Patrick.png

Patrick Fränkel

Systeembeheerder Infracom

"Ik ben vanaf 2010 deel van het Infracom team (partner van Multimove) en beman het datacenter in onze vestiging in Amsterdam. Ik sta altijd paraat om onderhoud en updates uit te voeren aan de machines in ons datacenter zodat onze diensten altijd bereikbaar zijn en goed werken."