Actueel

Wat zijn Featured Snippets?

Wat zijn Featured Snippets?

Een featured snippet is een speciaal blok bovenin de zoekresultaten van Google, die direct het antwoord geeft op je vraag.

Wij maken responsive websites - een kijkje achter de…

Wij maken responsive websites - een kijkje achter de…

Responsive design is een manier van websites ontwerpen waarbij de gebruikers van verschillende apparaten met verschillende schermformaten een zo optimaal mogelijke gebuikerservaring krijgen.

Retina, resolutie en pixeldichtheid -  hoe zit dat nu?

Retina, resolutie en pixeldichtheid - hoe zit dat nu?

We lopen er dagelijks tegenaan, vragen over resoluties van beeldschermen en hoe een website er uit ziet op de verschillende apparaten. Ik zal proberen uit te leggen wat de termen betekenen.

Wat is Elastic Search en wat heb ik er aan?

Wat is Elastic Search en wat heb ik er aan?

Met elastic search kunnen je bezoekers gemakkelijk de juiste en vooral relevante inhoud vinden op je website waardoor je als website eigenaar een betere conversie zult krijgen en meer tevreden klanten.

Wat betekent AVG voor je website?

Wat betekent AVG voor je website?

Vanaf mei 2018 geldt in Nederland de AVG voor de verwerking van persoonsgegevens. De AVG is ook van toepassing op alle bedrijven en organisaties die persoonsgegevens verzamelen, verwerken en gebruiken. Dankzij deze verordening ontstaat er een eenduidige persoonsgegevensbescherming binnen de EU. Het belangrijkste doel is dat de privacyrechten van de individuele personen worden…

Meta Titel tips

Meta Titel tips

De titel van je pagina, ook wel genoemd title tag, meta title of SEO titel is erg belangrijk voor Google en voor de bezoekers van je website. Een goede meta title kan er voor zorgen dat je positie in de zoekmachines stijgt.