Wordpress website laten maken?

Multimove is gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele WordPress websites. Dit kan van een eenvoudige WordPress website tot het maken van een uitgebreide WordPress website met veel maatwerk. WordPress is een open source systeem, waardoor er vele plugins beschikbaar zijn. Voor bijna elk WordPress vraagstuk is al eens een oplossing bedacht of een plugin gemaakt. En mocht je een oplossing zoeken waarvoor nog geen plugin aanwezig is, dan kunnen wij die uiteraard voor je ontwikkelen.

Ontwerp voor WordPress

Ook qua ontwerp voor je WordPress website is er veel mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een eenvoudig ontwerp waardoor de kosten iets lager uitkomen? Of heb je juist veel eisen aan het ontwerp? In alle gevallen bieden wij je de helpende hand. 

WordPress training en support

Als wij eenmaal je WordPress website hebben gemaakt, leren wij je door middel van een WordPress training hoe je de website zelf kunt onderhouden. Mochten er daarna alsnog werkzaamheden zijn die je zelf niet kunt uitvoeren, dan hebben wij een support afdeling waarmee je dagelijks contact op kunt nemen.

Wil je graag meer informatie over een WordPress website? Of wil je een Wordpress website laten maken door ons? Neem dan contact met ons op!