websites

Wij bouwen websites die werken. Want een website moet er niet alleen goed uitzien, hij moet je vooral helpen om online resultaat te boeken!

Zo pakken wij dat aan – de webworks aanpak

In 5 overzichtelijke stappen helpen we ook jouw website online. Voordat we gaan bouwen en ontwerpen, denken we met je mee. Wat wil je eigenlijk bereiken met je website? Pas als we dat scherp hebben gaan we aan de slag. En ook na livegang blijven we je ondersteunen met content, online marketing en support. Want succes komt niet vanzelf, daar moet juist ná livegang keihard aan worden gewerkt!

1. Concept & webdesign  concept design

Wij ontwerpen graag jouw nieuwe website. Bij het ontwerp houden we rekening met de juiste sfeer die past bij de uitstraling van jouw bedrijf of organisatie.

Hoewel de eigen huisstijl in het webdesign herkenbaar moet zijn, worden de pagina's zodanig opgezet dat later elementen kunnen worden toegevoegd zonder dat het karakter van de pagina’s verandert. 

Na het eerste concept voor de website, laten we ook direct zien hoe deze er op de mobiele telefoon uit komt te zien.

2. Techniek 

Code! Wij houden er van. Multimove is sterk in techniek en onze programmeurs houden wel van een uitdaging. Ze bedachten ons eigen CMS Multimove Live, maar draaien hun hand ook niet om voor Wordpress, WooCommerce, OpenCart of Magento. Koppeling met je backoffice? Ook geen probleem.

3. Content

Een mooi jasje en werkende techniek. Nu nog pakkende teksten en afbeeldingen. Als je wilt kunnen we je helpen schrijven, redigeren of tips geven. Fotograaf nodig? Ook geen enkel probleem. In ons netwerk zoeken we een bijpassende fotograaf voor je.

4. Online promotie

Online promotieAls je website klaar is, dan begint het pas.

  • Hoe kun je de klant nu echt bereiken?
  • Ben je goed vindbaar voor de juiste doelgroep?
  • Wil je de website integreren met Social Media?

Zoekmachine marketing, social media marketing, display advertising, affiliate marketing, e-mail marketing, mobile marketing, niks is ons te gek.

5. Webhosting & support

Support is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Je vraag wordt altijd dezelfde dag in behandeling genomen en je weet precies wanneer je antwoord van ons terug kunt verwachten. 

Jouw website komt in ons datacenter op het Science Park in Amsterdam, zodat de snelheid en veiligheid van de website gegarandeerd is. Over het beheer van de server hoef je je geen zorgen te maken, dat doen wij voor jou. Zowel voor shared hosting, dedicated hosting als co-locatie kun je bij ons terecht. Samen met jou bepalen we wat de beste webhosting oplossing is.