webshops

Bij een webshop draait alles om beleving, het creëren van de juiste sfeer en het vertrouwen dat de bezoeker heeft in jullie webshop. Uiteindelijk wil je natuurlijk dat de bezoeker een klant wordt. Multimove ontwerpt en ontwikkelt webshops gericht op conversie; mooie, overzichtelijke webshops waarmee je scoort!

Een webshop die echt werkt!

Bij het ontwikkelen van een webshop gaan wij altijd uit van jullie eigen identiteit: wie zijn jullie en wat hebben jullie te bieden. Een goede inventarisatie vooraf is hierbij ontzettend belangrijk. Het starten van een webshop is namelijk vergelijkbaar met het starten van een eigen bedrijf. Het vraagt visie, strategie, doorzettingsvermogen en veel tijd en aandacht.
 

img_webshops_top.jpg

img_webshops_bottom.jpg

Multimove ontwikkelt webshops met een kwalitatieve en professionele uitstraling. En de door ons gemaakte webshops zijn goed vindbaar bij diverse zoekmachines! Afhankelijk van je wensen, maken we gebruik van de opensource software OpenCart, WooCommerce of ons eigen Multimove Live CMS. Indien gewenst, kunnen wij ook de complete online marketing voor jullie webshop verzorgen. Want eigenlijk begint het verhaal pas echt als je webshop klaar is en online gaat.

Bekijk de verschillende voorbeelden van (OpenCart) webshops die wij op maat hebben gemaakt:

Diverse betaalmogelijkheden voor je webshop

Standaard leveren wij webshops op met de meest gebruikte betaalmethode van Nederland: iDeal. Met iDeal zijn de bezoekers van de webshop in staat direct en veilig online te betalen.
Naast iDeal is het ook mogelijk om andere betalingsmogelijkheden toe te voegen. Denk hierbij aan betalen met een creditcard of andere opties welke worden aangeboden via zogenaamde payment service providers zoals Ingenico, MultiSafepay, Icepay en Buckaroo.