TECHNIEK & Koppelingen

Een complexe ICT oplossing bestaat vaak uit de koppeling van je website met een of meerdere externe of interne systemen en zorgt ervoor dat de website als het ware ‘praat’ met andere online en offline systemen.

Wij verzorgen complexe ICT oplossingen

Multimove verzorgt complexe ICT oplossingen tussen je website en andere relevante software. Denk hierbij aan koppelingen met:

  • CRM systemen
  • ERP sytemen
  • Realtime voorraad status
  • Track & trace
  • Personeelsgegevens
  • Ledenadministratie

Wil je de data uit die systemen gebruiken op jullie website? Dat kan openbaar zijn, maar ook bijvoorbeeld achter een besloten extranet. Dankzij de complexe ICT oplossingen van Multimove voorkom je dat je alle gegevens dubbel in moet voeren. Het is namelijk mogelijk om gegevens uit deze systemen aan je website te koppelen door middel van een API, een database-, of een XML-koppeling. Bestellingen en online betalingen worden zo automatisch in je boekhoudprogramma gezet, klanten kunnen online voorraden inzien en statussen bekijken en leden van een vereniging kunnen hun eigen n.a.w.-gegevens beheren. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Als internetbureau hebben we veel ervaring met complexe ICT oplossingen.
 

complexe ict oplossingen


Voorbeelden van onze ICT oplossingen

Lees hieronder meer over een aantal complexe ICT oplossingen die wij verzorgd hebben voor onze klanten. Wil je weten welke mogelijkheden er voor jouw organisatie zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0524 592930 of stuur ons een e-mail

Zie onze voorbeelden van de complexe ICT oplossingen die wij op maat gemaakt hebben: