Stage lopen bij Multimove

Slimme, creatieve en enthousiaste studenten kunnen bij ons meewerken aan de lopende projecten. Wil je een specifieke opdracht bij ons uitvoeren, dan kan dat ook. Er wordt samen met ons gezocht naar een nuttige en uitdagende toepassing. Informeer naar de mogelijkheden!

Erkenning

Door Stichting SBB worden wij erkend als leerbedrijf conform de Wet Educatie en Beroepsonderwijs, artikel 7.2.10 lid 1. Door deze erkenning zijn wij bevoegd om beroepspraktijkvorming te verzorgen.

De stagewerkzaamheden

Tijdens je stage ga je onder andere zelfstandig aan de slag met diverse interactieve websites en online toepassingen. Hiervoor mag je, samen met je begeleider, het gehele traject verzorgen. Ook draai je soms mee op de support-afdeling, waardoor je te maken krijgt met vele interessante, leerzame vraagstukken.

Jouw profiel

Aangezien de stage voor een deel zelfstandig uitgevoerd zal worden, moet je als stagiair zelfstandig kunnen werken. Enige ervaring met ontwerp of de technische kant van het internet is dan ook een pré. De stage is absoluut leerzaam, interessant en zonder meer uitdagend. Houd je van eigen initiatief, dan is een stage bij Multimove echt iets voor jou!

Stageduur: In overleg
Huidige opleiding: MBO of HBO
Studierichtingen: Informatica, ICT, grafische vormgeving of multimedia

interesse? neem contact met ons op!