COPE Parts webshop

COPE Parts levert meer dan 20.000 unieke Opel onderdelen wereldwijd. Om kopers uit het buitenland te bereiken, hebben we de webshop meertalig gemaakt. Door het SEO vriendelijke CMS, waarmee COPE Parts zelf de website kan optimaliseren, is deze nu ook goed vindbaar in het buitenland. Daardoor is de buitenlandse omzet enorm gestegen.

Nieuwe webshop COPE Parts

Sinds januari 2019 heeft COPE Parts een nieuwe webshop. COPE Parts had al jaren een goedlopende webshop, maar liep er tegenaan dat de website niet geschikt was voor de mobiele telefoon. Omdat Google mobile-first hanteert werd de website niet optimaal gevonden en bovendien is het ook niet gebruiksvriendelijk voor de bezoekers van de website als hij niet geschikt is voor mobiel.

Deze webshop is gerealiseerd door Multimove en de hosting van de website wordt mogelijk gemaakt door Infracom. Mede door een stabiel hostingpakket is en blijft de website snel.

Meer dan 20.000 unieke Opel onderdelen wereldwijd

COPE staat voor Classic Opel Parts Emmen. COPE Parts levert meer dan 20.000 unieke Opel onderdelen wereldwijd. Om kopers uit het buitenland te bereiken, hebben we de webshop meertalig gemaakt. Door het SEO vriendelijke CMS, waarmee COPE Parts zelf de website kan optimaliseren, is deze nu ook goed vindbaar in het buitenland. Daardoor is de buitenlandse omzet enorm gestegen.

Gemakkelijk producten vinden

Via de homepage kan de bezoeker eenvoudig kiezen voor welk Opel-model hij een onderdeel zoekt. Daarna krijgt men een van de verschillende categorieën te zien waar de onderdelen in staan. In de website is een zoekfunctie aanwezig waarmee men kan zoeken op productnaam, artikelnummer, modelnummer of chassisnummer.

Eén basis voor de Opel onderdelen

COPE Parts heeft één groot magazijn met alle Opel onderdelen. Speciaal bestelde Opel onderdelen komen altijd rechtstreeks uit het magazijn van een Opel dealer.

Eenvoudig doormiddel van ons gebruiksvriendelijke Multimove Live CMS

Het ontwerp en de technische ontwikkeling van de website is gedaan door Multimove. Via het gebruiksvriendelijke Multimove CMS kan de website-beheerder eenvoudig de producten beheren. Tevens komen alle bestellingen in het CMS te staan, waarvan eenvoudig facturen en pakbonnen gemaakt kunnen worden.

Bekijk de nieuwe webshop van COPE Parts!

Heeft u ook een webshop of website die eigenlijk wel toe is aan vernieuwing? Neem dan gerust contact op met Sonja en laat je inspireren voor meer succes op het web!