Faillisementsvorderingen indienen?

  • Faillisementsvorderingen indienen?
  • Faillisementsvorderingen indienen?
  • Faillisementsvorderingen indienen?

Bierens van Boven Advocaten

Bierens van Boven Advocaten is een advocatenbureau gevestigd in Assen en is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden zoals arbeidsrecht, strafrecht en personen- en familierecht.

De wens richting ons was om de website een redesign te geven en om het Multimove Live CMS als beheersysteem in te zetten, zodat ze zelf aanpassingen aan de wensen kunnen doen.

De website is uiteraard responsive, zodat hij op alle schermformaten goed getoond wordt.

Rechtsgebieden

De rechtsgebieden van Bierens Van Boven worden logisch en overzichtelijk getoond en bij elk rechtsgebied is meteen duidelijk welke advocaat gespecialiseerd. Dit is gedaan door een speciale Rechtsgebieden-module en Advocaten-module te implementeren. Per rechtsgebied kan de CMS beheerder eenvoudig de advocaat koppelen, zodat die bij het rechtsgebied getoond wordt.

Faillisementen

Op de Faillisementen-pagina is een overzicht te zien van de faillisementen die Bierens van Boven in behandeling heeft. De CMS beheerder kan via een Faillisementen-module de faillisementen toevoegen en beheren. Daarbij kan hij de desbetreffende curator koppelen aan het faillissement en kan hij faillisementsverslagen toevoegen zodat de bezoeker van de website die kan inzien.

Via de faillisementen-pagina is het tevens mogelijk voor de bezoeker om een vordering in te sturen. Die vordering komt via de website binnen bij de curator, die de vordering vervolgens in behandeling kan nemen.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar de website? Ga dan naar www.bierensvanboven.nl