Online premie bereken tool

Een responsive website met een XML koppeling waar je eenvoudig je verzekeringspremie kunt berekenen en af kunt sluiten. Dat is de wens die Leemans Assurantie Adviseurs bij ons neerlegde voor hun nieuwe website.

Nieuw responsive design

Als eerste hebben we een nieuw responsive design ontworpen voor de nieuwe website, wat inhoudt dat de website op elk schermformaat goed getoond wordt. Zo is er dus geen aparte mobiele website nodig. We hebben een design gemaakt dat past bij de huisstijl van Leemans en zo is opgebouwd dat bijvoorbeeld uitbreidingen in het website-menu nog steeds mogelijk zijn.

XML koppeling

Het was de wens om een XML koppeling met een berekentool in de website in te bouwen.

Een XML-koppeling wordt gebruikt om informatie uit te wisselen tussen systemen. In ons geval vindt deze gegevensuitwisseling plaats tussen de website en de berekeningstools van Melching (een dienstverlener voor assurantie-adviseurs).

Via deze koppeling is het mogelijk om je verzekeringspremie te berekenen of om een vrijblijvende verzekeringsofferte aan te vragen via de website.

Content beheer

De website is door de webbeheerders van Leemans Assurantie Adviseurs te beheren via het Multimove Live CMS. Ons gebruiksvriendelijke Content Management Systeem dat via verschillende (maatwerk-)modules het beheer van de content van de website mogelijk maakt. 

Bekijk hier de website!

leemans-portfolio