Hondsrug College

De website van het Hondsrug College was al enkele jaren oud en niet meer van deze tijd. Daarom kwam de vraag of Multimove een nieuwe website kon ontwikkelen op basis van het design dat door Foto Benting werd gemaakt.

Schoolinformatie

De website biedt voornamelijk informatie over de school en de lessen die de school aanbiedt. De informatie is onderverdeeld in pagina’s voor ouders, leerlingen en personeel.

Leerlingen en ouders kunnen de lesroosters en vakanties inzien en er is een koppeling met SOMtoday (het leerlingvolgsysteem).

Het personeel kan o.a. via de website bij hun roosters, inloggen in het intranet en bij hun webmail.

Dynamische effecten

De website heeft dynamische effecten bij het scrollen om het geheel minder statisch te laten ogen en de website is responsive, wat inhoudt dat het meeschaalt op elke schermformaat. Bekijk je de website dus op een smartphone, tablet of desktop, hij zal altijd goed getoond worden.

Beheer

De website is door de webbeheerders van het Hondsrug College te beheren via het Multimove Live CMS. Een gebruiksvriendelijk content management systeem dat via verschillende modules het beheer van de content van de website mogelijk maakt.

Nieuwsgierig geworden?

Wij zijn trots op het eindresultaat! Het design is gemaakt door Foto Benting en de website is ontwikkeld door ons.

Bekijk hier de website van het Hondsrug College!

hondsrug college screenshot