Online marketing

Multimove is je ideale partner op het gebied van online marketing

  • Is je website goed vindbaar en bereikbaar voor de juiste doelgroep?
  • Is je website geoptimaliseerd voor de zoekmachines?
  • Is je website geïntegreerd met Social Media?
  • Wil je adverteren bij de zoekmachines zoals Google? 
  • Maak je gebruik van e-mail nieuwsbrieven?

Met bovenstaande vragen kan Multimove je helpen om je online marketing goed in te richten.

marketing

img_webshops_bottom.jpg

Je website écht goed vindbaar bij je doelgroep met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het succes van je website wordt voor een groot deel bepaald door je vindbaarheid en daarom is SEO een belangrijk onderdeel van je online marketing. Je doelgroep is via zoekmachines doelgericht op zoek naar informatie over producten en diensten. Het is belangrijk dat je organisatie met de juiste zoekwoorden vindbaar is in de populairste zoekmachines. Met een goede online marketing strategie kun je hier snel stappen in zetten.

Social Media als onderdeel van je online marketing strategie

LinkedIn, Twitter, Facebook… ook zakelijk kan je niet meer zonder Social Media. En dat is niet alleen leuk, het kan je ook resultaat opleveren! De inzet van Social Media kanalen zorgt ervoor dat je product, dienst en je bedrijf ineens veel meer aandacht krijgt.

Inrichten van Social Media pagina's

Wil je graag gebruik maken van LinkdedIn, Twitter of Facebook voor je online marketing, maar heb je niet de tijd en de kennis om deze in te richten? Laat dit dan aan Multimove over! Wij helpen je graag bij inrichten van je LinkedIn, Twitter, Facebook en andere Social Media pagina's, zodat je professioneel voor de dag komt.

Google AdWords: Search Engine Advertising (SEA) inzetten voor je online marketing

Je kunt in het kader van je online marketing strategie ook adverteren bij zoekmachines. Zo is Google AdWords het programma om te adverteren bij zoekmachine Google. Getoonde advertenties zijn gebaseerd op zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden. Als er op één van deze zoekwoorden wordt gezocht, wordt de advertentie naast of boven de organische zoekresultaten weergegeven. Je betaalt alleen als een potentiële klant op je advertentie klikt en dus daadwerkelijk je website bezoekt.

Onderschat de kracht van e-mailmarketing niet!

E-mailmarketing maakt het mogelijk één op één te communiceren met je doelgroep. E-mailmarketing is persoonlijk, doelgericht en levert een relatief hoge respons op en is mede daarom een belangrijke online marketing tool. E-mailmarketing is meer dan het verzenden van nieuwsbrieven naar klanten en prospects! Met het inzetten van e-mailmarketing komt én blijft je bedrijf of organisatie onder de aandacht van je doelgroep. E-mailmarketing is goedkoop, persoonlijk en meetbaar. Daarnaast geeft het je inzicht in de interesses en behoeftes van je ontvangers en dat vormt weer een goede basis voor een continue dialoog met je doelgroep. Geef e-mailmarketing dus een prominente plek binnen je online marketing strategie.

Multimove werkt al tijden met het e-mailmarketing programma Mailchimp en onze klanten zijn zeer tevreden over dit pakket. 
Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van MailChimp neem dan contact met ons op of lees er over op de website van MailChimp.