Bel ons voor een afspraak 0524 59 29 30

Don Diablo is een van de bekendste en populairste dj’s van Nederland

Opdrachtgever: Sony Music

Uitdaging
Wanneer een bekende dj en producer als Don Diablo na 4 jaar zijn tweede studioalbum lanceert, wordt dit natuurlijk groot onder de aandacht gebracht. Het nieuwe album vormt ook de start van zijn wereldwijde tour met optredens in Australië, de Verenigde Staten en de Benelux. Online moet de presentatie dan ook perfect worden verzorgd.

Op de creatieve website van Don Diablo maken we gebruik van de modernste technieken om video's, clips en muziekfragmenten online te laten zien en horen.

Aanpak
Een dj en producer die zelf zeer creatief is in z’n muziekproducties, videoclips en optredens verwacht uiteraard ook een zeer creatief resultaat online. De videoclips en nummers zijn vanzelfsprekend belangrijk.
Maar tegenwoordig is er meer nodig voor een artiest! Een duidelijke kruisbestuiving met andere belangrijke online media zoals Hyves, YouTube en MySpace verwerkten we in de website.

Een duidelijke kruisbestuiving met andere belangrijke online media zoals Hyves, YouTube en MySpace.

Resultaat
Op de creatieve website maken we gebruik van de modernste technieken om video's, clips en muziekfragmenten online en 'streaming' te laten zien en horen. De fans blijven zo op de hoogte en genieten direct op vele manieren van hun idool.

www.dondiablo.com

Don Diablo TV