Bel ons voor een afspraak 0524 59 29 30

Atalanta Emmen: meer dan alleen een nieuw dierenpark en theater

Opdrachtgever: Gemeente Emmen

Uitdaging
De gemeente Emmen werkt aan een complete gedaanteverwisseling van het centrum. Ze zijn op weg naar één uitnodigend, toegankelijk en goed bereikbaar stadshart, waar van alles te beleven is. Een nieuw belevenspark, een uniek mensenpark, verbonden door een levendig plein. Maak een aantrekkelijke website welke de komende jaren voor verschillende doelgroepen toegankelijk is en eenvoudig uit te breiden is met diverse online toepassingen.

Aanpak Multimove
Na divers overleg tussen de gemeente en Multimove, is besloten de diverse toepassingen als maatwerkmodules aan te bieden in het Multimove CMS. Hierdoor kan werkelijk alles op een makkelijke manier en in één systeem zelf beheerd worden door de gemeente Emmen. Denk hierbij aan nieuws, agenda, flashquotes en banners. En met onder andere de video- en fotoalbummodule heeft de website de mogelijkheid een sterke visuele indruk te geven.

De website van Atalanta geeft direct al een sterk visuele indruk door bovenin een pakkend beeldelement te gebruiken, aangevuld met daarin de belangrijkste onderwerpen van de site

Resultaat
Een sprankelende website, met diverse toepassingen en functionaliteiten, welke zelfstandig en gebruiksvriendelijk beheerd kunnen worden met het achterliggend Multimove CMS. Diverse mogelijkheden om via de website de meningen van mensen te peilen, zoals een poll, enquêtes, het forum en gastenboek. Ook het e-mail marketingprogramma MIX wordt ingezet om verschillende doelgroepen per e-mail te informeren. De webpagina's zijn tevens voor te lezen, dankzij ReadSpeaker. Tenslotte is de website uitgerust met een beveiligd extranet en onderliggende kennisdatabank voor de betrokken partners. 

Met de inzet van het Multimove CMS is de gemeente Emmen eenvoudig in staat de website te onderhouden, zoals bijvoorbeeld de nieuwsberichten. Aan de rechterkant hebben bezoekers de mogelijkheid de pagina te laten voorlezen.

Dankzij het fotoalbum in het Multimove CMS kan de bezoeker op een aantrekkelijke manier foto's bekijken.

www.emmen-atalanta.nl