Bel ons voor een afspraak 0524 59 29 30
Wie wij zijn

Paper 2 komt half december

22-11-2010

Download de eerste versie van de Multimove Paper hier!

In september kwam het eerste nummer uit. Ruim 750 relaties hebben onze eerste Paper gedownload, een groot succes dus! Half december volgt het tweede nummer alweer. Als u zich hieronder aanmeldt, ontvangt u de Paper een week voor de officiële publicatiedatum automatisch in uw mailbox.
In het tweede nummer kijken we vooruit naar 2011. Wat brengt het nieuwe jaar ons op het gebied van internet? Waar kunt u rekening mee houden en waar kunt u uw voordeel mee doen? U leest het in onze tweede Paper.

Wij hebben besloten de Multimove Paper uit te geven, omdat wij onze kennis op het gebied van internetprojecten en internetmarketing graag met u willen delen. Als fullservice internetbureau verzorgen wij al ruim 10 jaar creatieve en effectieve projecten en hebben wij veel kennis opgedaan, waar u als relatie van Multimove uw voordeel mee kunt doen.

Daarom brengen wij vanaf nu 4 keer per jaar de Multimove Paper uit. Met deze Paper houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunt u praktische tips en trucs vinden die u direct kunt toepassen op uw eigen website.

Wij wensen u veel leesplezier en zijn benieuwd naar uw reacties!

Nieuwsgierig geworden naar Multimove Paper? Via deze link kunt u de Paper direct downloaden.

Wilt u de Multimove Paper altijd ontvangen? Meld u zich dan hieronder aan:

 

Bedrijfsnaam*
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
  ( * Verplicht veld )
    

 

« terug

Share | print deze pagina